Så här ser skruttans hörn i sovrummet ut. Ett styck sovkorg och en byrå där bara hennes kläder och sänglinnen finns. Fotona som står på byrån är på Daniel och mej i typ 1 års åldern tror jag. Dom ramade vi in för några år sedan och nu kommer dom äntligen att fylla ngn funktion. 🙂

Hörnet ser kanske inte mycket ut för världen men jisses vad mycket kärlek det ryms där! Vi får se hur länge hon ligger i korgen, för kusin Ella har i veckorna börjat sova i sin stora säng och då är tanken att spjälsängen ska flytta hem till oss. Men vi inleder med korgen.

Egentligen får hon gärna komma vilken dag som helst (ngt jag säger ofta är ”hellre en squash än en vattenmelon”). De stora sakerna är klara, hon har sovplats, kläder, vagn, babyskydd, skötplats, amningszon och annat småkrafs som jag inbillat mej att vi behöver (typ nappflaskor, en förpackning ersättning, nappar), en bärsele är på väg från Hong-Kong och bärsjals-auktionen tar slut i dagarna.

Så, Dunderklumpen Julia Ebba Gerdgren, vi väntar på dej! (Jepp, jag vet. Lite risky att ha färdiga namn till henne. Tänk om hon inte alls ser ut som en Julia. Eller…. Tänk om hon inte alls är en Julia, tänk om hon är en Malte! 🙂 )