Den slösades ju inte bort direkt. Jag vaknade strax innan 04 av att Dunderklumpen minsann krävde en knäckemacka med ost och marmelad. Fuck off tänkte jag och försökte somna om i 30 min innan hon istället krävde två knäckemackor med ost och marmelad. So up I went, gjorde våra mackor och la mej sen på soffan. Vid 07 slumrade jag till igen bara för att väckas av en lite orolig Daniel som ängsligt undrade om det var hans fel att jag sov på soffan.

Daniel åkte till jobbet och jag började fixa och dona, tvätta lite, städa lite, somna om lite. Planen vad att möta Mimmin vid 12.30 för lunch för att sen åka till Sisjön och köpa skötbordet. Men vid 10 vart jag så rastlös att jag åkte till Sisjön med en gång. Inte smartaste idén kanske för nu var jag helt plötsligt tvungen att släpa omkring på 10 kg skötbord tillsammans med Mimmin, men det gick! Lunchen uteblev väl mer eller mindre, för glass är nog inte riktigt lunch men gott var det!

Hemma vid 15 monterade ihop skötbordet, konstaterade att jag ska sy nytt överdrag till bädden (på bilden nedanför har jag lagt på IKEA skötbädden). Tvättade ytterligare en maskin denna gång med Julias saker. Bl.a. en jätte söt giraffbody som vi fick från Mimmin och Martin men också alla dreggellapparna från Pippi.dk Sen slappade Pike och jag på balkongen en timma.

Och nu, nu är jag trött. Och jag har semester imorgon med! 😀 Då ska jag inhandla vaxduk till skötbädden och ngn typ av gardin till balkongen för att få lite bukt med solen.

Babycare skötbord från Babyproffsen