Det har med att boa är nytt för mej. Eller alltså jag har hållt på ett tag men det är ju min första gång så jag har liksom ingen rutin på det.

T.ex. så har målar jag om badrummet… Det har jag gjort på med sen i påskas. Det blir aldrig klart för det är tråkigt och nu hatar jag dessutom färgen som jag började måla med. (Daniel har lovat att vi ska måla det vitt igen helgen efter midsommar)

Och jag städar som aldrig förr, inte så att jag städar på riktigt utan jag småplockar saker, flyttar runt dem för att vara mer rättvis.

Men idag har jag kommit på vad som är perfekt! Att organisera städskåpet och garderoberna i köket. Tyvärr är det bara tre stycken så det är ju hyfsat snabbt avklarat men gissa om jag känner mej nöjd 🙂

Alltså jag har ju gjort bra grejer med, klädseln till vaggan, sytt lakan, gjort en mobil att ha över vaggan, virkat filtar m.m Men märkligt nog så hamnar de bra sakerna i skymundan. :/