För ett tag sedan (iaf några månader sedan) så stängde ”anrika” cafe Vallgatan. Lite trist inte för att jag brukade hänga där ofta men det är förbannat nice med ett cafe två våningar under kontoret:)

För två månader sedan fick vi reda på att Le Pain Francais skulle ta över lokalerna, ännu mera nick! Inte fullt så nice att de rev ut den fullt fungerande cafe inredningen och satte igång att total renovera. Behöver jag ens säga att det har vart förbannat svårt att koncentrera sej?!

Hursom, idag är det le grand opening. = Bankandet och borrandet är äntligen slut. Då lägger dom lite räksallad på moset och hyr in vad som måste vara göteborgs sämsta karaoke kille!

AAARRRRGGGGH! Jag tror dessutom att han står direkt under mitt fönster, jag skulle alltså kunna öppna fönstret och kasta lite frukt på honom. You know, i bästa Ukrainska paralments anda

Bild: Efrem Lukatsky
Bild: Efrem Lukatsky