Ibland jobbar jag på bästa stället! Idag efter strömmingslunch med kära Daniel skulle jag ”unna mej” (för jag cyklade ju faktiskt till jobbet i morse) en mjukglass på McD. Och inte vilken glass som helst,  Nej en McFlurry med smarties OCH chokladsås skulle det vara. När jag väl fått min glass, lämnat kassan och är på väg ut så upptäcker jag att det är kolasås istället. I vanliga fall är väl det inte hela världen men idag var det tydligen katastrof!

Med gråten i halsen så gick jag tillbaka till kontoret. Som av en händelse är en kollega på väg ner till just McD för att handla glass. Och han kan tänka sej att gå ner och Köpa en McFlurry med smarties OCH chokladsås för att byta med mej! 😀

Så nu hoppas vi att hans beställning blir rätt så att jag får den glass jag verkligen vill ha.

Dagens lärdom?
Cry and good things happen!