Påsk, Daniel har alltså åkt till Tyskland och jag har till skillnad från föregående år planerat mina dagar väl. Om det inte hade vart för att jag är sjukt trött och har fruktansvärd huvudvärk, vilket mest är Dunderklumpens fel. Hon slår/sparkar skiten ur mej på nätterna om jag på ngt sätt råkar lägga mej på magen. 🙂 En bestämd madam alltså.

Men det gör inget, jag rör om i grytan, ställer planerade grejer och rår om oss ist. Gårdagen ägnades åt att fixa iordning kjolen till hennes säng. Och om min nyvunna tid så ska jag fortsätta på det spåret, dagen ska ägnas dels åt Helena och Casper men även åt att göra en mobil att hänga över sängen. En med fulmonster 😀

Oooh, och när Daniel väl hade åkt gjorde jag mitt första försök till en väggförvaring för badrummet. Det gick sådär…

Men fear not! Gör om gör rätt väntar, t.ex. ska jag mäta ut hur fickorna ska sitta och inte ögonmåtta. Då kanske dom hamnar rakt iaf 😉