I helgen fick vi hem Dunderklumpens säng, och ganska snabbt konstaterade vi att det blir ingen sänghimmel till, men en ny ”kjol” ska jag sy. Som av en händelse fick vi även med oss ett vägghängt skötbord från KBA (även om det kanske verkar vara på det viset så är inte allt vi hämtar därifrån saker från La Familia, tvärtom det är nog mer saker som vänner till dem har lastat av där i ren glädje över att bli av med det 🙂 ).

Jag var överlycklig! Jag är en varm anhängare över ett sådant skötbord, ett att hänga över badkaret där vi ändå har så mycket plats. Daniel å andra sidan har hela tiden sagt att han vill frästa en bänkskiva på tvättmaskinen och sköta det hela där ist.

Och igår insåg jag vad som satte käppar i hjulet för min idé. För från Daniels plats når vi handfatet utan problem vilket tydligen är en fördel. Det gör vi inte från min…

Vad det är som egentligen gör ont? Att erkänna att Daniel har rätt såklart 😉