Jag fick ett mail från Monica (Pikes uppfödare) i morse där hon frågade hur Pike har det för jag skriver ju inte så ofta om honom längre.

Och det är ju sant, det gör jag inte. Mycket av det beror ju faktiskt på att han har vuxit till sej lite och inte dummar sej lika mycket längre vilket i sin tur innebär att det är inte så händelserikt att skriva om promenaderna för han går ju bara 🙂

Som kompensation bjuder jag på två bilder.

På den första syns det ganska klart hur besvärad Pike blir på morgnarna när jag gått upp men hela tiden envisas med att gå och klappa på honom när han sover 🙂

Bild nr. 2, det är ett tag sedan men Pike hade tratt några dagar (nu minns jag inte ens varför) och en kväll när han låg och sov i soffan så såg han så himla söt ut, och när jag tittade närmre så upptäckte jag ett A. lakritssnöre eller B. Pikes läpp