Ja, det kanske är lite tunt mellan de glada och lyckliga inläggen just nu. Men sånt är väl livet ibland? Allt går i jämna plågor, eller vad jag ska säga?

Nu är det väldigt lite kvar som ska fixas inför lördagen! Det är bubbel och snacks till minglet som fattas annars är vi good to go!

Mina kläder ska jag pröva ikväll, för att vara på den säkra sidan så jag inte i vild panik på lördag måste köpa nya strumpbyxor för att magen inte får plats i de gamla t.ex. 😉
Annars så fixade jag min sista detalj idag, mina accessoarer aka ett halsband och örhängen från underbara Pilgrim. Kanske inte helt otippat att halsbandet blev mitt dyraste inköp för hela utstyrseln?

Daniel fixade sitt sista inköp idag med, på begäran gick jag förbi Slipsknuten och godkände slipsen med. En alldeles underbart söt sak blev det. Han kommer vara så snygg! Expediten i butiken var världens gulligaste. Hon sneglade snabbt ner i min påse medans jag grävde efter mitt halsband (för att kunna färgmatcha slipsen såklart) och frågade sedan snabbt när det var dags. ”På lördag” svarade jag utan att tänka på att jag i påsen hade en ”gravidtidning” 🙂

Men vi kom in på det spåret ändå. Helt osökt jag lovar 😉