Det är tråkigt när det inte går riktigt som planerat. Inte för min del nu, utan jag tänker på kära svåger och svägerska som har tillbringat natten på KS för att le bebes puls var låg. Så nu går alla tankar till dem.

Och det är inte klokt vad mycket info det går att hitta på internet, länge leve google!
Jag fokuserar på denna infon från LiV (landstinget i Värmland)

Värkarbete före vecka 36+6 kallas för prematura värkar.  Det kan då vara  risk för för tidig födsel. Man bedömer alltid individuellt med hänsyn till graviditetsvecka och tillståndet hos mor och barn, om man ska försöka stoppa värkarbetet. När  graviditetslängden är  33+0 veckor eller mer är det sällan man försöker stoppa förlossningen.

Och tänk vad fantastiskt! Att Nellie och Tobias kan bli mamma och pappa när som helst och att de kan få se såna här små skönheter!