Det är lite tråkigt men jag har försökt att komma på en ny layout för chamomilla.se jag har ju kört med samma i ett år nu och det känns som om det är dags att göra något nytt. Men ingenting funkar. Att ha alla inlägg i en enda lång lista som är vanligast är liksom inget alternativ för mej egentligen. Det passar inte mitt sätt att skriva och med det menar jag att jag skriver alldeles för sällan för att det ska finnas någon anledning att ha inläggen i löptext. Trist!

Och jag gillar ju mitt rum på nätet. Det är fint i grått, vitt och råza :]

Igår var jag hemma med feberfrossa och halsfluss. Inte så spännande men jag fick en hel del jobb gjort trots allt. Jag drog med mej Pike ut vid 12 för att träffa den eventuella hundvakten. En mycket trevlig tjej som verkar ha en alldeles normal syn på hundhållning, inte för mesig/mjuk och inte hård som sten. Hon har en del andra hundar hemma med men igår fick vi träffa hennes egna lilla Cavalier King Charles Spaniel och en amstaff/border collie mix. Bägge hundarna funkade Pike bra ihop med. Hennes egna hund är en lite lugnare kille och då anpassade Pike sin lek väldigt bra till honom. Medans Amstaff-mixen hade mycket mera bus i kroppen och då var Pike inte sen att haka på. :]

Jag hoppas verkligen att det funkar med henne det är verkligen helt perfekt! Hon bor nämligen på väg till vagnen så då är det bara att lämna Pike på vägen istället för att behöva åka långt och lämna honom. Tanken är att hon ska ha honom 3dagar i veckan från 9-16.30 men vi får se. Han ska dit på torsdag eftermiddag nästa vecka (Daniel lämnar honom vid lunch och jag hämtar honom vid 16) och se hur det funkar, går allt bra så är han där hela fredagen och sen är det ju jul och då är vi hemma.