Det har vart en dag med många några guldklimpar.
Guldklimp – När jag kollade min mail så hade snälla Monica skickat ännu fler bilder på Pike, bilder där han ser ut som en riktig hund :]

Guldklimp – Saga var ute i tre-fyra timmar och kom hem och la sej på stolen bredvid mej
inne i arbetsrummet, hon rullade ihop sej och somnade och jag kunde inte låta bli att snusa henne lite på halsen och hon luktade skog! Så otroligt mysigt.

I övrigt så känner jag mej lite övertrött. Det har nog mest med att göra att det är deadline för jobbet på torsdag och att jag inte har hunnit lika långt som jag ville. Eller jo, jag har kommit dit jag vill men det har inte gått så lätt som jag ville från början.

Ooooh, och igår gjorde vi något roligt! Vi åkte till Vara och hälsade på lilla tikvalpen som flyttat dit. Och jisses vad hon var fin! Jag hade totalt glömt av att valpar hade så vassa tänder. Ajajaj! Men roligt var det, Daniel såg faktiskt ut som om han myste han med. :]