Jao. Dagen var lagom, jag vaknade strax innan 09. Vid 11 hade jag övertalat Daniel att vi skulle in till Saron för att se om det fanns ngt roligt att köpa på marknaden. Vi kom ju dit väldigt sent så särskilt mycket fanns det inte kvar men en otroligt söt duk lyckades jag hitta iaf. Jag hade sen planerat in en frukost på franskan men tydligen så serverar dom den bara till 11 så det blrv brunch på Egg&Milk ist. Och vi avrundade med en långsam promenad genom Slottskogen! Jag verkligen älskar såna här dagar!!!

Oooh, får ju inte glömma av avslutningen på dagen med: Bilpromenad med Peter och Mari. Dom hade en massa hus dom skulle kolla på så vi åkte med. Mitt ute i ingenstans i Bollebygd började jag tro att vi aldrig skulle kunna ta oss hem igen.

Förresten så har precis ett lagom hus för mej och Daniel lagts ut för försäljning. Jag funderar på om jag kanske ska åka på visningen men det skulle känns lite konstigt att bo där nu… Mormor och Morfar bor ju tvärs över trädgården. Huset hittar du här